Hoppa till huvudinnehåll

Hur inaktiverar / inaktiverar jag social anslutning i Outlook?

Sedan Microsoft Outlook 2010 kan användare ansluta till sina sociala nätverk och enkelt se alla uppdateringar i Outlook. Men vissa kanske tycker att uppdateringsinformationen är irriterande och tar för mycket utrymme på hela skärmen. I den här artikeln kommer jag att introducera sätt att dölja sociala nätverk och inaktivera / stänga av den sociala kontakten i Microsoft Outlook 2010 och 2013.

Dölj uppdateringar av sociala nätverk i Microsoft Outlook 2010 och 2013

Inaktivera eller inaktivera social anslutning i Microsoft Outlook 2010 och 2013

Office-fliken - Aktivera flikredigering och surfning i Microsoft Office, vilket gör arbetet enkelt
Kutools för Outlook - Boosta Outlook med 100+ avancerade funktioner för överlägsen effektivitet
Förbättra din Outlook 2021 - 2010 eller Outlook 365 med dessa avancerade funktioner. Njut av en omfattande 60-dagars gratis provperiod och höj din e-postupplevelse!

pil blå höger bubblaDölj uppdateringar av sociala nätverk i Microsoft Outlook 2010 och 2013

Om du bara tycker att uppdateringsinformationen i dina sociala nätverk tar för mycket utrymme och gör det svårt att förhandsgranska dina e-postmeddelanden kan du dölja hela People Pane, inklusive uppdateringsinformationen för sociala nätverk.

Klicka bara på Människor rutan > offutsikt fliken, döljer det hela People-panelen längst ner i läsfönstret i Mail-vyn.


pil blå höger bubblaInaktivera eller inaktivera social anslutning i Microsoft Outlook 2010 och 2013

Även om du har dolt hela People Pane i Microsoft Outlook, håller dina sociala nätverk uppdateringar hela tiden. Om du vill inaktivera alla sociala nätverk helt i Microsoft Outlook bör du göra följande:

Steg 1: Klicka på Fil > Tillbehör.

Steg 2: I dialogrutan Outlook-alternativ klickar du på Tillägg i det vänstra fältet och klicka på Go knappen längst ner. Se skärmdump:

Notera: Vänligen behåll COM-tillägg visas i hantera låda.

Steg 3: Nu kommer dialogrutan COM-tillägg ut. Avmarkera tillägget för Outlook Social Connector 2013 (eller Microsoft Outlook Social Connector) i Tillägg tillgängliga och klicka sedan på OK knapp.

Steg 4: Klicka på OK för att stänga dialogrutan Outlook-alternativ.

Om du går tillbaka till e-postgränssnittet i Outlook ser du Människor rutan knappen har försvunnit på utsikt Fliken i menyfliksområdet, liksom hela folksfönstret, försvann längst ner i läsfönstret.


pil blå höger bubblaRelaterad artikel

Hur ansluter jag till ett socialt nätverk (SharePoint) i Outlook?


Bästa kontorsproduktivitetsverktyg

Kutools för Outlook - Över 100 kraftfulla funktioner för att överladda din Outlook

📧 Email Automation: Frånvaro (tillgänglig för POP och IMAP)  /  Schemalägg Skicka e-post  /  Auto CC/BCC enligt regler när du skickar e-post  /  Automatisk vidarebefordran (avancerade regler)   /  Lägg automatiskt till hälsning   /  Dela automatiskt e-postmeddelanden med flera mottagare i individuella meddelanden ...

📨 Email Management: Hämta enkelt e-postmeddelanden  /  Blockera bluff-e-postmeddelanden av ämnen och andra  /  Ta bort duplicerade e-postmeddelanden  /  Avancerad Sökning  /  Konsolidera mappar ...

📁 Bilagor ProBatch Spara  /  Batch lossa  /  Batchkomprimera  /  Automatisk sparning   /  Auto Lossa  /  Automatisk komprimering ...

🌟 Gränssnittsmagi: 😊 Fler vackra och coola emojis   /  Öka din Outlook-produktivitet med flikar  /  Minimera Outlook istället för att stänga ...

👍 Underverk med ett klick: Svara alla med inkommande bilagor  /   E-postmeddelanden mot nätfiske  /  🕘Visa avsändarens tidszon ...

👩🏼‍🤝‍👩🏻 Kontakter och kalender: Lägg till kontakter i grupp från valda e-postmeddelanden  /  Dela upp en kontaktgrupp till individuella grupper  /  Ta bort påminnelser om födelsedag ...

Över 100 funktioner Vänta på din utforskning! Klicka här för att upptäcka mer.

Läs mer       Gratis nedladdning      Inköp
 

 

Comments (3)
No ratings yet. Be the first to rate!
This comment was minimized by the moderator on the site
I think Microsoft Windows Office 2010 is violating privacy by adding my business contacts out of Outlook to my private Facebook account without a warning.
This comment was minimized by the moderator on the site
I highlighted the Outlook Social Connector 2013 line and clicked Remove. The people option at the bottom of the window did not go away and still gives me access to my contacts.
This comment was minimized by the moderator on the site
We still want to use the people pane, but disable the social connector because using social media is not allowed in the company network. Is that possible?
There are no comments posted here yet
Please leave your comments in English
Posting as Guest
×
Rate this post:
0   Characters
Suggested Locations